Wintercompetitie Duno / De Veluwe van start gegaan

Al jarenlang organiseert MGV Duno uit Doorwerth een wintercompetitie. Maar onlangs hebben zij besloten om contact te leggen met de MGV De Veluwe in Putten, om samen een wintercompetitie te organiseren.
Laatstgenoemde vereniging maakt gebruik van de geweldige accommodatie in Putten. Met een lange baan op het buitenterrein en een overdekte korte baan, kan er altijd gespeeld worden. Dus ook met slecht weer.

Afgelopen zaterdag werd er dus gestart met genoemde competitiesoort. De deelnemers hadden de keus om 1, 2 of 3 ronden te spelen. De meesten kozen ervoor om de maximale 3 ronden te spelen. Een teken dat de baan er uitmuntend bij ligt. Een compliment aan de baaneigenaar, het echtpaar Van Essen.

De beste score bij de heren kwam van de stick van René Bos uit Apeldoorn. Een absolute vaderlandse topspeler. Zijn scores waren: 22-21-25. Bertus Kwint (lid van Duno en De Veluwe) werd een goede 2e met: 23-22-26. Hij eindigde voor het De Veluwe-lid Hans Broodbakker: 24-23-25.
Bij de dames was Alie Visser (Wageningse Duno-lid) de beste met: 28-30-24. Daarmee bleef zij haar Arnhemse clubgenote Inge van den Brink net voor: 34-27-25.
Wilt u ook een keer meedoen? Op zondag 12 december heeft u een nieuwe kans. Dan wordt er gespeeld bij Duno in Doorwerth. Voor meer informatie over deze gezellige winteractiviteit, kunt u ook terecht op de woensdagavond (clubavond De Veluwe).

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.