Veluwe Open

Op zaterdag 10 oktober is het Veluwe Open gespeeld. Om aan de Corona maatregelen te voldoen konden zich maar 30 mensen laten inschrijven voor dit nationale toernooi. Op de baan waren de looppaden met lint afgezet.

Het toernooi startte om 10 uur. De deelnemers waren ingedeeld in groepen van drie man, waarbij tussen de groepen twee banen vrij werden gehouden (zelf de meest nerveuze spelers konden zo niet gehinderd worden).

Na de eerste ronde nam Henk Goris met een mooie score van 21 de leiding. Er waren die ronde nog 6 andere ‘groene’ scores: meerdere speelsters / spelers hadden een goede eerste ronde zodat ze bij de dames en de heren om de topposities konden gaan strijden. Na 2 ronden tekende zich de uitslag al een beetje af. Bij de heren nam Hens de kop met een goede 21, bij de dames Michaëla met een sublieme 20. De derde ronde bracht nog meer goede scores binnen, een 20 van Hans en een geweldige 19 van Joy. Zij miste alleen de salto. Ondertussen werd al duidelijk dat Michaëla in supervorm was. Met 65 stond zij na 3 ronden bovenaan bij de dames en was ze beter dan alle heren.

Uiteindelijk na vier ronden werd Hens winnaar bij de heren met een totaalscore van 92,  voor Youri (93) die met een score van 20 Hans (94), die derde werd, nog net passeerde. Michaëla had tenslotte met een totaalscore van 89 de beste score van de dag en was winnaar bij de vrouwen.
Al met al een leuke gezellige en spannende dag.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.