Uitslagen district Oost – Ronde 7

Door vaderdag, het mooie weer, diverse trainingen, het WK voetbal etc. zijn de uitslagen later dan normaal. De wedstrijd van Frankrijk is inmiddels begonnen, maar toch even een kort verhaal …

In de tweede klasse wonnen de laagst geplaatste teams hun thuiswedstrijd. Zaterdagavond won Duno 3 verdiend met 3-0 van De Veluwe 1. Beste speler was Bertus Kwint met 100 holeslagen.

In Putten een vreemd scoreverloop: De Veluwe 2 won slechts één ronde, maar wel de wedstrijd met 2-1!! Slechts een slag kwam ‘t Maatveld tekort, want anders hadden zij de wedstrijd met 2-1 gewonnen. Zo zie je maar hoe vreemd en hoe spannend onze wedstrijden kunnen zijn.

In september beginnen de play offs. Binnenkort zal ik de tussenstand doorgeven en een korte uitleg …

Dan de eerst klasse: Twente speelde erg sterk in Doorwerth tegen Duno 2, maar moest genoegen nemen met een half punt! Dick van den Brink was met 92 de beste speler. Ook Jan Spiljard (94), Wim Hulscher (94) en Henri Nijhuis (99) speelden onder de 100. De andere spelers zaten daar net boven.

In Bennekom deed koploper De Putters zijn werk: alle rondes winnen en dus een 3-0 overwinning boeken. Mees Bouwman was vlak voor het weekend door z’n rug gegaan. Hij wilde het toch graag proberen …. en hoe? Met 87 was hij veruit de beste speler in het district. Dat de Meester de rest van de dag op de bank ligt neemt hij op de koop toe! En ikzelf? In topvorm! (maar dat was aan de scores dus niet te zien!). Het team wint en daar gaat het om ….

En nu? Op naar het NK 3- en 6-tallen! De competitie ligt nu even stil tot eind augustus i.v.m. zomervakanties. Ik zie jullie vast wel op NK of andere toernooien. Zo niet, dan wens ik jullie alvast een hele fijne vakantie toe!

Uitslagenlijst competitie ronde 7

Verslag door Frits Zwaal

This entry was posted in Competitie and tagged . Bookmark the permalink.