Revanche voor De Putters 2 tegen De Veluwe

door Meta van den Brink
 
Bennekom, 31 mei

MGV De Veluwe leed een kansloze nederlaag tegen achtervolger De Putters 2. De Bennekommers lieten op niet misverstane wijze zien dat ze de Puttenaren duidelijk de baas waren op de minigolfbaan de Dikkenberg in Bennekom.

De Puttenaren konden door het slechte weer niet aan een fatsoenlijke voorbereiding toe komen en hadden ook veel problemen met de eternietvrije platen van de minigolfbaan. Bovendien had de thuisclub in Frank Meeuwisz een echte uitblinker met een score van 89 holeslagen en omdat ook de rest van Franks team goed meedeed, was de nederlaag snel verklaard. Bij de Puttenaren haalde alleen Rick Beijnen met een score van 120 holeslagen nog enigszins zijn normale niveau. De rest van het team kwam daar niet in de buurt, er was er sprake van een collectieve off day bij de Puttenaren.

Door de kansloze nederlaag van MGV De Veluwe is de voorsprong van de Puttenaren geslonken tot een half punt en staan de teams nagenoeg gelijk op de ranglijst.

Volgende week is de apotheose van het seizoen, als de Veluwe het opneemt in Wageningen tegen De Vrije Slag2. De Wageningers  zijn dan wel enigszins gehandicapt door het hopelijk tijdelijk wegvallen door ziekte van enkele vaste basisspelers, toch doen de Puttenaren er goed aan dit team niet te onderschatten en de komende week zich grondig te gaan voorbereiden op het o zo belangrijke duel van komende zondag. De voorbereiding kan a.s vrijdag al beginnen op het door de Wageningers te organiseren Gelders kampioenschap voor 45 plussers.

Een week later ontmoet de Putters 2 het team van Duno 3 in Doorwerth. Bij een overwinning kunnen de Puttenaren op de ranglijst passeren en zich een voordeel scheppen bij de naderende playoff-competitie, die in september van start gaat.

This entry was posted in Competitie. Bookmark the permalink.