Open Club

Ook dit jaar heeft de MGV de Veluwe meegedaan aan de Nationale Sportweek. Terugkijkend op de Nationale Sportweek kunnen we concluderen dat het voor de vereniging een geweldige week was, met enthousiaste deelnemers. Tijdens de NSW hebben wij clinics op 2 dagen met ieder 3 tijdsblokken opengesteld, waarbij mensen van alle leeftijdscategorie├źn zich konden inschrijven. In elke tijdsblok van 2 uur konden 6 mensen zich inschrijven voor een minigolf clinic. Tijdens deze clinic kon je meer leren over de houding en manier van spelen van minigolf. De eerste zaterdag waarop deze clinics gegeven waren hadden we in totaal 10 mensen ontvangen en op de 2e zaterdag waren maar liefst alle sessies volgeboekt en was er daarnaast nog een gezin langsgekomen, die ook graag heeft meegedaan. Op deze 2 zaterdagen hebben wij in totaal 34 mensen een clinic mogen geven. Hier zijn veel positieve reacties van gekomen, wat wij als vereniging geweldig vinden. Om die reden nodigen wij ook iedereen uit om terug te komen om tijdens de open clubavonden op woensdagavond (wanneer dat weer kan als de Coronamaatregelen dat toestaan) nog meer te leren over minigolfen.

Ook heeft de MGV de Veluwe in het kader van de Open Club op twee avonden in november in totaal 8 leerlingen van Groevenbeek ontvangen. In een uur tijd hebben de leerlingen een clinic gekregen van de minigolfers van de Vereniging. Na een uur waren de prestaties van de leerlingen al stukken beter!

Helaas kon door de Coronamaatregelen en de groeiende mate van besmettingen het geweldige eigen evenement dat we organiseren met de schiet- en biljartvereniging niet doorgaan. Maar wat in het vat zit verzuurd niet.

Ook in november hebben we 6 leden van een wandelclub ontvangen voor een gezellig uurtje minigolf. Het was zo gezellig dat het uurtje minigolf al gauw 2 uur werden. We kijken uit naar de volgende keer dat we de wandelclub mogen ontvangen.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.