Nationale Sportweek

Ook MGV De Veluwe doet dit jaar mee met de nationale sportweek.

Onze inbreng in deze sportweek is een toernooi op de minigolfbanen van Terra Nova. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar, doe dan gezellig mee met ons toernooi en neem je vrienden, vriendinnen, klasgenoten, ouders of zelfs je opa en oma mee om er een superleuke dag van te maken. We organiseren het toernooi op vrijdag 25 september, met starttijden van 9 tot 16 uur. Indien gewenst geven de clubleden een kleine clinic, en kunnen ze tijdens het midgetgolfrondje je helpen. Maak wel een afspraak voor een starttijd voor het rondje via telefoonnummer 0341 361 567 van Terra Nova om opstoppingen bij de start te voorkomen (maakt het mogelijk om op 1,5 meter van elkaar te blijven bij de start). Er kunnen over de gehele dag maximaal 100 personen inschrijven, met een maximum van 50 per uur.

Het toernooi zal gespeeld worden op de oranje betonnen banen van Terra Nova. Ook als het gaat regenen kan het toernooi doorgaan op de overdekte korte banen van Terra Nova. Als dit het geval is zal deze verandering op de dag zelf besloten worden. Om mee te spelen in het toernooi zal er 1 ronde gespeeld worden, het doel van deze ronde is om in zo min mogelijk slagen het hole te bereiken. De speelgroepen zullen bestaan uit 3 personen, door dit aantal per speelgroep is het ook goed mogelijk om corona maatregelen te handhaven en dus ook op 1,5m van elkaar te kunnen blijven. De beste 3 spelers/speelsters zullen beloond worden met een mooie prijs, bij gelijkstand in de top 3 zal er worden gekeken naar de meeste hole-in-one’s. Alle scores zullen online te vinden zijn op de website van de vereniging (www.mgvdeveluwe.nl), onze facebookpagina (facebook.com/www.mgvdeveluwe.nl/) en onze pagina op de website van JongPutten.

Over de hele dag kunnen jullie gezellig langskomen om een rondje te minigolfen en mee te doen voor de prijzen of om een beetje competitie te krijgen tussen vrienden en vriendinnen of familie om te laten zien wie er de beste is. Als de beste 3 van de dag bekend zijn zullen wij contact op nemen met de winnaars/winnaressen. Wie weet ben jij wel de beste?!

Door dit toernooi te houden tijdens de nationale sportweek willen wij de minigolfsport meer bekendheid geven en laten zien dat deze sport zowel voor jong als oud is, maar ook zeer toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Het een sport die je zowel voor je plezier kan beoefenen door op een mooie zonnige dag een paar rondjes te minigolfen, maar is deze sport is ook op een hoog niveau te beoefenen en dan uiteindelijk mee te kunnen doen aan Nederlands, Europees of zelfs Wereldkampioenschappen.

Ook voor meer uitleg over officiële toernooien, clubavonden of trainingen staan de leden van de vereniging je graag te woord en vertellen je alles wat je wilt weten.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.