Lid worden

Op deze pagina vindt u alle informatie over het lidmaatschap van onze vereniging.

Wanneer u twijfelt over een lidmaatschap kom dan eens langs op een woensdagavond omstreeks 19.00 uur. De woensdagavond is de vaste clubavond van de vereniging. Hier kunt u dan kennis maken met een aantal leden. Zij zullen u informeren over het reilen en zeilen van de vereniging. U kunt dan een rondje meespelen en het verplicht u werkelijk tot niets.

Als u besluit lid te worden dan wordt u door onze vereniging ook aangemeld bij de Nederlandse Minigolf Bond (NMB).

De NMB kent een tweetal lidmaatschapsvormen, te weten: Sporter en Basislid. De voor- en nadelen van dit lidmaatschap worden op een aparte pagina op onze site uitgelegd. U wordt vriendelijk verzocht deze pagina ook te bekijken zodat u een goede keuze voor het NMB-lidmaatschap kunt maken.

Kosten 2023

De kosten voor het jaar-lidmaatschap bij MGV De Veluwe zijn € 5,00*.

U wordt, afhankelijk van uw keuze, tevens aangemeld bij de NMB als:

Sporters € 65,00* per jaar
Jeugdleden € 25,00* per jaar
Basisleden € 15,00* per jaar

*Prijzen kunnen afwijken. Vraag altijd naar de actuele prijzen.

Clubkleding

Onze Sporters en Semi-Sporters komen op toernooien uit in eigen clubkleding. Deze kleding is gesponsord door Rakhorst Autoservice.

Aanvragen lidmaatschap

De aanvraag van het lidmaatschap moet altijd schriftelijk gebeuren. Uw aanvraag kunt u sturen naar de secretaris van onze vereniging (zie contactpagina).

Spelen

Op de clubavonden kunt u  tegen een gereduceerd tarief van € 4,00 op de banen van Terra Nova te spelen.

Wilt u vaker spelen, dan raden wij u aan om bij Terra Nova een jaarabonnement af te sluiten. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om op elk gewenst moment, dus buiten de vaste speelavonden om, op de banen van Terra Nova te spelen.