In memoriam Meta van den Brink

Rust zacht, Meta

Op donderdag 20 mei jl. is onze mede-cluboprichtster Meta van den Brink plotseling overleden. Meta was een lief sociaal mens, die verknocht was aan minigolfen. Ze speelde bij ‘t Maatveld, maar ook in Putten op de banen van Terra Nova.
Eerst waren we alleen een stel enthousiaste recreanten die leuk wat gezellige rondjes speelden. Daarna hadden we een pauze om op het terras wat te gebruiken. Later vonden we het fijn om met hulp van Sietse en Wilbert een minigolf vereniging op te richten. Meta behoorde bij het drietal dat in januari 2014 de vereniging MGV de Veluwe hielp oprichten bij de notaris. Ze trad daarna, na de eerste ALV, toe in het bestuur als secretaris. Ze speelde in het eerste team van de MGV de Veluwe, en deed aan toernooien mee namens de Veluwe in het gehele land. Ze had daar veel plezier in en heeft er ook de nodige prijzen mee verdiend.

De laatste jaren begon haar gezondheid steeds meer te kwakkelen. Mede door de angst voor corona hebben we haar het laatste jaar niet meer op de club mogen zien. Er was alleen af en toe digitaal en vooral telefonisch contact. Tot onze schrik en verdriet ontvingen wij het bericht dat Meta op donderdag 20 mei is overleden. Een niet te verwoorden verlies voor Evert. De leden van de MGV de Veluwe wensen hem veel sterkte bij het verwerken van dit grote verdriet. Ook binnen onze vereniging zullen we moeten wennen aan de realiteit dat een clubgenote van het eerste uur er niet meer is. Rust zacht, Meta.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.